MILK BOOSTER SHAKLEE

Milk Booster Terbaik

KEISTIMEWAAN OMEGA GUARD UNTUK IBU MENYUSU

Kaitan ibu menyusu dengan Omega Guard Shaklee

Akhirnya dapat juga saya mencuri masa untuk menulis entri baru di blog ini. Sebelum tu saya nak tanya, mommy-mommy di sini siapa yang menyusukan sepenuhnya bayi mereka? Alhamdulillah kalau ada yang mengamalkan penyusuan bayi. Teruskan usaha murni ini. Yang telah awal-awal  pasang niat nak fully breastfeeding kepada anak yang bakal dilahirkan nanti pun saya doakan kejayaan dan kerahmatan kepada anda semua.

 DHA akan membantu bagi mengoptimumkan fungsi otak bayiSaya kalau ada rasa down nak teruskan penyusuan ni, cepat-cepat saya ingat ayat ni, “Saya nak bagi yang terbaik untuk bayi saya iaitu susu ibu. Tiada yang lagi bagus darinya.”Inilah ayat tangkal penguat semangat saya!

Okaylah, entri kita kali ini nak berkongsi kisah ibu menyusu dengan Omega Guard Shaklee. Apakah kaitannya? DHA yang terkandung di dalam Omega Guard Shaklee akan menyingkirkan lemak berlebihan yang tidak diperlukan oleh badan. Jadi ibu menyusu akan kekal langsing dalam tempoh penyusuan, ditambah lagi dengan kebenaran bahawa pembakaran lemak akan menjadi aktif semasa sesi penyusuan dilakukan. Gabungan inilah yang akan menghasilkan badan yang sihat dan langsing kepada ibu menyusu. Ibu-ibu akan menerima 2 pakej kebaikan  iaitu badan ramping dan sihat, dapat juga menyusukan bayi .

Ada lagi rahsia kebaikan Omega Guard Shaklee ni? Bayi yang disusukan oleh ibu yang mengambil Omega Guard Shaklee juga akan mendapat kebaikan bersama, DHA akan membantu bagi mengoptimumkan fungsi otak. Otak anak akan lebih aktif dan hasilnya anak semakin pintar. 

DHA akan membantu bagi mengoptimumkan fungsi otak bayiMengikut keputusan kajian yang membandingkan wanita mengandung yang mengambil sehingga 1100mg DHA (serta 800mg EPA) setiap hari dengan wanita mengandung yang mengambil cuma 100mg DHA setiap hari , wanita yang mengambil DHA 1100mg melahirkan anak (kanak-kanak A) yang mempunyai tahap IQ iaitu kebolehan berfikir dan memahami yang lebih tinggi (mendapat markah IQ yang lebih tinggi) sehingga kanak-kanak itu berumur empat tahun berbanding kanak-kanak yang dilahirkan oleh ibu yang hanya mengambil 100mg (kanak-kanak B). Kanak-kanak A juga mempunyai kualiti tidur yang lebih baik, immuniti yang lebih baik serta kurang risiko alergik.

Bestkan Omega Guard Shaklee. Kebiasaanya ibu menyusu akan mengamalkan Omega Guard ini bersama set vitamin yang berkaitan dengannya. Untuk mengetahui set vitamin untuk ibu menyusu dengan lebih lanjut sila klik di sini.

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *