MILK BOOSTER SHAKLEE

Milk Booster Terbaik

EBM SAFELY ARRIVE.

EBM OUTSTATION

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi akhirnya sampai juga susu saya ini..Tapi saya amat berasa bangga membibit cooler box ke hulu ke hilir . Dah la berat, boleh tahan ringan juga..Sakit tangan dan lenguh tapi ingat tanggungjawab kepada seorang anak saya cukup berbangga kepada diri sendiri..
Tapi ada satu cerita nak berkonsi bersama di entry ini.Semasa saya di airport International Kota Kinabalu, saya di tegur oleh seorang lelaki yang sama sama menuju ke kawasan boarding..Dia pun tegur” Wah banyak ke ikan/udang bw balik”.hahhaa bukan la ENCIK..INI SUSU PERAHAN SAYA..Dia tersenyum dan terkedu..Siap promote dengan kwn kwn dia,Dia kata Tengokla adik ini bw cooler box ni..Tahu tak dlm cooler box ini ada apa?Kwn pun kata udang fresh~!!!
Hahaha bukan la..so dia kata tengok la adik ni bw susu perahan dan ini tenggungjwb lain..sbb tu dia bw cooler box itu..Huhu selamat dah .Hati berbunga bunga walau  di Taman.
Hasil perahan yang selamat sampai dan ini semua hasil tadi

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 

Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837

Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *