MILK BOOSTER SHAKLEE

Milk Booster Terbaik

ESP Shaklee, Minuman Kemestian Popular Bulan Ramadan

ESP Shaklee, Minuman Kemestian Popular Bulan Ramadan

Ramadan tiba, Ramadan tiba, marhaban ya Ramadan, marhaban ya Ramadan.

Haaa, mesti ada di kalangan anda yang ternyanyi bila membaca rangkap tu kan.

Bila bercerita tentang Ramadan ni, pasti anda akan mengalami pelbagai perubahan dalam corak kehidupan seharian kita. Sama ada dari segi pemakanan, kesihatan dan juga tabiat tidur.

ANTARA PERUBAHAN CORAK KEHIDUPAN KETIKA RAMADAN

Mungkin ada di kalangan wanita, kena bangun lebih awal berbanding kebiasaan untuk menyediakan sahur untuk seisi keluarga.

Bila jadi begini, jumlah jangka masa tidur pun jadi sedikit pendek berbanding di luar bulan Ramadan.

Dan bila bersahur tu pula, mungkin ada yang tak boleh nak makan berat-berat macam nasi. Tekak tak boleh masuk, katanya. Sedangkan kita perlu berpuasa sekitar 13 jam sehari di Malaysia ni kan.

Bila jadi macam ni, ada pula perut mudah meragam ketika di bulan Ramadan. Kalau untuk kes teruk, sampai terpaksa berbuka puasa. Dah kena fikir untuk ganti puasa pula.

ESP Shaklee untuk letih lesu

Dalam masa sama, ada jadi rasa penat, lesudan tak bermaya di tempat kerja. Lebih-lebih lagi pekerjaan yang banyak pergerakan atau berdiri lama.

Antaranya golongan pendidik, bekerja di tapak projek, mereka yang buat sales, dan ramai lagi.

Selain tu, ada juga yang mengalami masalah kulit di bulan Ramadan. Sebabnya terkurang minum air. Kulit jadi kering atau bersisik. Aduh, boleh runsing kepala jadinya.

Kalau anda mengalami antara perkara-perkara ni, anda tak keseorangan. Aisah sendiri pun pernah melaluinya satu ketika dulu. Sehinggalah Aisah mengamalkan pengambilan minuman ESP Shaklee setiap kali sahur.

Tujuan Aisah ambil minuman ESP ni adalah supaya tak mahu bulan Ramadan membataskan kerja-kerja rutin harian.

Dan ia juga nak menyokong rutin-rutin tambahan bulan mulia ni antaranya beribadah selepas berbuka seperti tarawih dan bertadarus.

APA YANG BESTNYA TENTANG MINUMAN ESP SHAKLEE NI?

ESP Shaklee merupakan suatu produk yang popular di bulan Ramadan (di samping minuman Performance Drink). Kiranya dah jadi macam sahabat setia dalam bulan Ramadan lah.

Nak tahu kenapa?

Ok. ESP ni nama panjangnya adalah Energizing Soy Protein.

Seperti namanya,ESP ni adalah minuman tinggi protein soya yang berkualiti tinggi.

Protein soya ESP ni membantu kita untuk kekalkan stamina dan tenaga sepanjang hari. Kalau kita ambil ESP pada waktu sahur, badan kita akan rasa segar dan tak cepat letih.

ESP Shaklee puasa

Selain tu, dia juga membantu untuk kita rasa perut lambat nak lapar.

Jadi, sebab tu ramai yang ambil ESP ketika bulan Ramadan akan cakap perut lebih kenyang dengan lebih lama berbanding kalau tak minum ESP. Termasuklah saya sendiri.

Dalam masa sama, ESP ni juga mengandungi nutrien yang membantu untuk kesihatan kulit kita.

Tak hairanlah ramai yang cakap bila minum ESP Shaklee ni, kulit jadi glowing dan lembut. Saya sendiri dah rasainya.

ESP Shaklee

MACAM MANA NAK SEDIAKAN ESP SHAKLEE NI?

Perkara paling best tentang ESP Shaklee ni adalah ianya sangat mudah dan cepat untuk disediakan. Cuma bancuh dengan air suam atau sejuk pun dah siap untuk diminum.

Bagi yang nak pastikan tenaga kita terjaga sepanjang Ramadan ni, ESP Shaklee memang pilihan terbaik.

Jomlah jadikan ESP Shaklee sebagai teman setia kita dalam perjalanan ibadah Ramadan ini. Nak tahu lebih lanjut?

Hubungi Aisah, Pengedar Shaklee sekarang, di nombor berikut, 017-6477837.

Atau klik link ini untuk whatsapp secara terus;

www.wasap.my/0176477837/NakESPShaklee

www.wasap.my/0176477837/NakESPShaklee

Aisah akan memberi konsultasi tentang penggunaan produk yang paling tepat untuk anda, serta tips dan cara pengambilan yang betul apabila anda membuat pembelian daripada Aisah.

Aisah menyediakan khidmat untuk COD Shaklee bagi Subang Jaya, Shah Alam, Klang, Sungai Buloh, Petaling Jaya, Puchong, Putrajaya, Bukit Jalil, Sri Petaling, Kajang, Hulu Langat & Bandar Saujana Putra.

Untuk di luar kawasan ini, usah risau. Aisah boleh pos terus ke alamat anda.

Dan bagi di Wilayah Persekutuan Labuan, ada keistimewaan buat anda. Anda boleh self-collect terus produk Shaklee daripada rumah keluarga saya (Pengedar Shaklee Labuan).

Selamat berpuasa dan selamat mencuba ESP Shaklee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *